Har ni drop-in/akuttider? Tyvärr har vi inte möjlighet att kunna erbjuda drop-in. Akuttider kan vi erbjuda i mån av tid men i regel all övrig typ av veterinärvård kräver bokad tid (det innebär att även kloklippning och avmaskning inför resa kräver en bokad tid.) 

Kan jag få mitt djurs recept förnyat hos er? Receptförnyelse är väldigt individuellt hos patienter och det är inte alltid säkert vi kan förnya recept utan att ha undersökt djuret först. Generellt kan man få receptet förnyat om djuret har besökt oss och fått just den typen av recept utskriver inom det senaste halva året.  Lagen säger att en veterinär måste undersöka djuret årligen för att få skriva ut recept. Sen om ditt djur har en typ av sjukdom som kräver mer regelbundna besök, krävs det besök oftare för att vi ska skriva ut recept. 

Vi kan inte skriva ut recept till djur som inte varit hos oss tidigare. Om du har problem med ett recept eller vill ha det förnyat, och djuret har blivit undersökt hos en annan veterinär, är det bäst att du vänder dig till den veterinären. Självklart är du välkommen att boka en tid hos oss, men då tillkommer kostnader för undersökningar, prover, etc. 


Kan jag boka en tid via mejlen? Vi har tyvärr inga möjligheter att ta emot bokningar via mejl. Alla bokningar görs via telefon.

Kontakta oss gärna: 031-916083

© 2020 Härryda Djurklinik.
Kontakta oss gärna: 031-916083
Webbdesign av Hjälp med hemsidan i Stockholm