Ibland kommer den dagen då man måste fatta ett av de tuffaste besluten som finns. Att låta sin bästa vän somna in. Vi på Härryda Djurklinik hoppas kunna göra detta svåra beslut och jobbiga situation till något som ändå kan ge dig ett fint avslut till ditt älskade husdjur.

Hur går det till?

Besök bokas via telefon, eller i vissa fall vid tidigare besök. Vi försöker alltid boka av lite längre tid, så att ni som djurägare inte ska känna någon stress.

Vid bokat besök för avlivning så kommer ni in med ert djur och anmäler er i receptionen.

Vad händer efteråt?

Innan ni kommer till kliniken är det bra om ni fattat beslutet hur ni vill att allting hanteras efteråt. Det finns tre olika alternativ som ni kan fundera över innan ni kommer hit. 

  1. Ni tar med djuret hem igen. 
  2. ’Vanlig’ Kremering – Vid en vanlig kremering så skickar vi djuret för kremering till krematoriet, där det kremeras tillsammans med andra djur. Efteråt så sprids askan av krematoriet. 
  3. ’Separat’ Kremering’ – Om ni väljer en separat kremering så kommer vi på kliniken att fylla i ett papper som följer med djuret till kremeringen. Ugnen kommer då att göras ren innan ert djur kremeras, och sen kremeras ert djur separat. Askan kommer ni sen att få tillbaka i en liten urna.

Om ni har någon fråga som ni kan hitta svar på här, är ni varmt välkomna att ringa oss på 031-916083.

© 2020 Härryda Djurklinik.
Kontakta oss gärna: 031-916083
Webbdesign av Hjälp med hemsidan i Stockholm